glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nyårslöfte – ge ditt barn bättre mat och även till dig själv


I går kväll när Stella väntade på att vällingen i flaskan skulle bli varm. Varför vänta när man kan halsa direkt ur förpackningen liksom 😀
Jag påbörjade ett inlägg den 7 december men slutförde det aldrig:

I förrgår lunchade jag och Stella med VD:n för OTTO:s välling. Han var i stan så varför inte liksom. Vi är ju ambassadörer och hade lite saker att diskutera. Han är väl insatt i hur maten påverkar våra kroppar och jag tycker ju sånt här är MEGA intressant. Nu har jag ju läst på en hel del själv men jag kan långt ifrån lika mycket som Mats som han heter. I och med vårt samtal så är jag ännu mer utbildad och övertygad om att den mat jag ger Stella är så rätt och att jag ger henne en sån bra start i livet som hon kan få.
 
Jag ger henne absolut “klämmisar” eller “burkmat” eller grötpulver när vi är på språng ibland vilket jag egentligen inte behöver. Jag kan ju egentligen ta med egen smoothie i mugg eller ta fram en burk ur frysen med mat som sakta tinar lagom tills det är dags att äta den på stan eller vart vi nu är. Men det är inte alltid så lätt att vara den där supermamman till 100% men jag är definitivt mer motiverad att ge henne ännu mindre färdig mat (vilket jag också har gjort sen jag påbörjade denna text)
 
Kortfattat så är det magen och tarmfloran som styr vår hälsa, stora som små. Jag prenumererar på lite studier och i går kom ett mail där åter igen tarmfloran står i centrum. Burkmat är steril, det finns alltså inga bakterier i maten och det är ju det som är så viktigt. Tänk att majoriteter ger sina barn pulvervälling, pulvergröt och kanske någon klämmis eller/och en portion fabriksmat per dygn.

Så nu tycker jag att Ni som inte redan har gjort det byter ut pulvervällingen mot färsk och ekologisk välling från OTTOs barnmat. I Linköping finns det på ICA maxi (förbeställ för att vara säkra). Bor Ni där inte OTTO säljs så kan Ni be Er lokala Ica butik ta hem till Er. Så gjorde vi innan Ica Maxi tog in det.
Vill Ni att jag ska posta rabattkuponger så maila Er adress till charlotte@shapemeup.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats