Charlotte "glitzy" Josefsson

Nytt från Reebok

20140128-212759.jpg
Idag invigde jag en cool topp från Reebok. Finns här>> i svart, dessutom på kvällskanpanj endast ikväll. Den är längre på ena sidan fram och lite kortare bak. På bilden har jag ett par tights från Reebok som är lite högre i midjan. Tror inte toppen gör sig till tights med kort midja. Tightsen är också nya men en bättre bild på dom kommer en annan dag.
20140128-212806.jpg
Idag körde jag 20 min intervaller på rotexen. Sen blev det lite axlar som Ni ser på bilden, biceps, rygg, bröst och baksida axlar. Bröst och baksid axlar körde jag i peckdecken i vanlig ordning.
20140128-212841.jpg
Till middag blev det spenatsoppa med ägg 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats