glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nytt till Stella del 2

I samarbete med jollyroom.se

Klädförvaring med tillhörande galgar från Kids Concept fick flytta in i Stellas rum. Finns i vit också men den grå är perfekt i Stellas rum. Det är kul att hänga fram lite kläder och skor. Pappväskor såg Ni i föregående inlägg och jag tycker dom passar perfekt på skohyllan.
Snart är allt klart, någon detalj här och där bara. Sen ska jag fota allt i sin helhet och visa Er.

Hur fin är inte den här plockmammuten från Kids Concept? Stella är ju alldeles för liten för att plocka ihop den och jag med för den delen. Såg nu på bilden att jag har satt ihop den fel haha. Men hur som så är det en fin prydnad och Stella gillar ändå att leka med delarna.


I vardagsrummet

Klossarna kommer också från jollyroom och de beställde vi för läääänge sen. De har agerat prydnad fram tills hon var stor nog att leka med dom. Den prasslar kul tycker Stella men roligast är så klart att dra ut alla leksaker. Jag tycker det är rätt smidigt att ha leksaker i en påse då man lätt kan flytta den mellan våningarna. Just Tellkiddo papperspåse är rolig eftersom den är i tålig papp. Snygg både i Stellas rum och i övriga huset. Det finns andra motiv på påsarna om man föredrar något annat än “toys”.

I stellas rum

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats