Ont i magen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ont i magen

I går körde jag denna och det känns i magen idag kan jag lova.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iwX8pLSjovM[/youtube] En gammal film:) Från mars 2008 närmre bestämt. Tror den där övningen ser bättre ut idag. Jag måste filma lite igen. Ska försöka få med mig någon ner på nästa pass. Men övningen ovan är i alla fall en av mina favoriter för magen. Den här är inte heller så dum: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OzSCtZJv3cc[/youtube] och sist men inte minst: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-TezqrsQ6Lo[/youtube] Variera er mellan dessa tre övningar och ni kommer få bra resultat. När vi ändå är igång så kan jag tipsa om en grym övning för korsryggen: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WqhUgMGtGuo[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Steffe

  Dialekten är inte vacker, det är jag den första att hålla med om. Det är väl bara norrlänningar, blekingar och gotlänningar som låter lika jäkligt. Jag har faktiskt svårare att göra mig förstådd i Göteborg än i Stockholm. Undrar varför? Ämdå har jag ingen utpräglat bonnig dialekt.

  Ja, det kommer att hända grejor om jag håller ut och inte åker på nån förkylning. Ska ta några före och efterbilder.

  Ha ha, tack för det! Det är ju jäkligt kul att provocera folk på det sättet också. Om mogen = tråkig och strikt, ja då är jag väldigt omogen.

  Jättekul att du är så duktig på att svara dina läsares kommentarer. Fattar inte hur du hinner bara 🙂

  1. Charlotte Josefsson

   äh det är charmigt med dialekter. för det mesta;) messa 118118 och fråga gällande gtbg VS sthlm 😉

   ja håll dig frisk. ät mycket apelsiner. bra, kan vi publicera bilderna på min blogg sen haha.

   jag hatar folk som inte svarar på kommentarer. jag förstår om man får flera 100 kommentarer, men det är jag besparad från som tur är. kul att ha lite dialog med läsarna

   nu ska jag slappa. helt slut efter gokart racet ikväll

 2. Pelle

  Ha ha – minus på Skåne! Ja, det får man väl ta. Vi é nog lite märkliga här nere.

  Tror inte det handlar om mer än -500 kcal per dag, men kombinerat med träningen så blir det nog småtufft ändå. Vi snackar kondis och styrka. Har hyfsat lätt att lägga på mig muskler, men när jag tar träningsuppehåll så blobbar jag lätt upp 5-6 kilon som jag nu alltså vill bli av med igen. Snabbt ska det gå. 187 cm och 92 kg ska bli 87 hårda “pannor”.

  Klart omoget(!) av mig att inte skriva under mitt rätta namn, som är, trumvirvel: Stefan! Ha en trevlig kväll.

  1. Charlotte Josefsson

   inte märkliga, mest dialekten:)

   fast -500 + att du tränar. ganska mycket ändå. Men står man ut så är det väl bara att köra på det. Du kommer nog tappa en hel del på 30 dagar. Har du en del muskelmassa så kommer du va i bra form på 87 kr:) rippad hehe

   men vi välkomnar omogenhet i den här bloggen Steffe haha

 3. Pelle

  Hej! Superstort tack för din input!! Jag kör en kur fr o m den 1/11 och kommer tillbaka med rapport. Det borde kunna hända saker med en så kalorifattig kost och tät träning. Hoppas bara jag orkar hålla ångan uppe på jobbet också, men det tror jag man gör. Flera säger att det är tungt den första veckan men att det släpper sedan. Jag ska definitivt köpa aminosyror som du tipsar om. Det finns tydligen ett 6-månaders och ett 12-månaders program man kan fortsätta med efter den inledande månaden. Annars får jag skriva in mig på nån shape-me-up-kur!

  Ja, du verkar ha gott om skinn på näsan så påhoppen klarar du nog. Tyckte bara det var ovanligt. Har ju följt din blogg i nått år nu och har inte sett så mycket trams (i kommentarfältet alltså 😉 Jag halkade in via någon av dina träningsvideor eftersom jag inte sticker under stol med att jag tycker du har väldigt bra sådana och att du är jättesnygg (det får man väl tycka fast man är seriös pappa?). Pelle (eg. Per) är mitt ena mellannammn, så det heter jag ‘på riktigt’. Bor i Skåne, är 42år, småbarnspappa, mm mm. Tycker det är kul att läsa om dina äventyr och framgångar och framförallt att du skriver så befriande öppet om ditt liv. Kör hårt och gå stärkt ur striden Charlotte!

  1. Charlotte Josefsson

   Tack:)
   Men hur lågt underskott ligger du på? Och vad tränar du varje dag?
   Kul att det finns folk som ser lite bakom det som skrivs och förstår att den skrivs med viss sarkasm emellanåt.

   Kul att veta vem du är. Men du får minus på Skåne haha.

   1. Pelle

    Jätteskön helg tack! Skinande sol och fått gjort en massa saker som legat och väntat medan jobbveckorna rusar på.

    Tänkte kolla med dig om du vet ngt om Fitnessfighten.se? Jag funderar på att köra hårt en månad och se vad som händer. Men undrar samtidigt om det är så lyckat att ligga på kaloriunderskott samtidigt som man tränar varje dag i 30 dgr. Vad tror du? Behöver iofs bli av med 5-6 kilon så helt fel kan det inte vara.

    Tråkigt att du blev påhoppad av ‘whatever’ i inlägget om att vara mogen. Jag blir så förbannad på såna haters som ger sig på öppna personer som dig. Låt dig inte nedslås bara. Fortsätt vara du!

    1. Charlotte Josefsson

     ja visst har det varit härligt väder. jag var ute nästan hela dagen igår och pulade.

     Jag kan väl tycka att det är ganska extremt att träna varje dag i 30 dagar. Jag skulle hellre äta mindre och träna mindre:) Men det kan vara en bra start att komma igång och få den där rivstarten. Sen kan man fortsätta sköta maten men träna mindre. Du kan lätt ligga på ett underskott, ingen fara. Jag skulle rekommendera dig att införskaffa aminosyror så du inte tappar muskelmassa. Men jag hoppas att dieten är uppbyggd så att du inte gör det. Jag tycker du kör så får du rapportera sen. Jag kanske med ska hoppa på, har lagt på mig ett par kg nu. Men det är svårt för mig att träna varje dag och sköta maten när jag flänger till sthlm så jäkla mycket.

     Ja men det är sånt man får ta som bloggare. Det var mer påhopp förr faktiskt. Men även på nära och kära, efter det godkänns inte kommentarerna automatiskt. De får gärna skriva om mig men inte mina vänner. Men det är så jäkla onödigt. Kom med konstruktiv kritik istället. Men oftast är det människor som måste lämna såna här kommentarer för att de själva ska växa. Jag lovar, sånt här tar inte ner mig, snarare tvärtom. Tack för att du alltid är så stöttande.

     Tänk att du vet så mycket om mig och jag vet inte ens om Pelle är ditt riktiga namn:)

Annons
stats