glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

På grönbete

Förra veckan drog jag, mamma och Stella förbi Sviestad. Min kompis Otto höll i ett event där. Efter en stund på plats så frågar Totta “ska du inte köra”. Det var 2 säsonger sen jag körde så jag kände inte riktigt för det. Men att åka med vore ju kul. Mamma var inte så förtjust. Stella sov så hon hade inget att säga om saken. Hur man nu kan sova på en motorbana med motorcyklar som låter? Däremot sov hon inget mer den dagen så intrycken kanske blev lite för mycket? 😉 Men jag tänker det som inte dödar härdar.

På med skinnstället och upp på hojen. Jag sa till Otto att ta det lugnt första varvet så jag får känna lite på det. Absolut säger han.

Ja inte fan höll han igen, det var full gas direkt och helvete vad det gick.  Kul att morsan får känna att hon lever igen 😉 Har ju inte varit så mycket action på ca 1,5 år.Jag tror inte Ni förstår hur slut jag var efter ett par varv. Det är inbromsningarna som är jobbiga. Det går rätt så fort på raksträckorna och man får hålla emot för kung och fosterland vid inbromsningarna. Man vill inte flyga över Otto liksom 🙂 I kurvorna är det bara att hänga med och flytta ut röven för att få ner hojen så mycket som möjligt. När man inte har åkt på länge så spänner man sig mer än vanligt och det gör att det blir mer jobbigt.

Tack Totta för den fina bilden. Verkligen!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats