Charlotte "glitzy" Josefsson

På stan


Alltså vi måste vända tillbaka dygnet på Stella. Hon somnar 21:30-22:00 just nu och sover till 9:30-10:00. 21-9 är lite bättre tycker jag.  Efter frukosten åkte vi in till stan och köpte skalbyxor, skor och lite annat skit plus ett par disco-tights till Stella. Hon somnade i vagnen efter ett tag och då passade vi på att gå på restaurang och käka. Stella vaknade precis när maten kom in så klart. Men rätt så passande för då kunde hon också käka lunch.
Nu är vi hemma och Stella sover middag kl 16:50. Som sagt, allt blir förskjutet när hon sover länge på morgonen.

Min snygga sambo får bjuda på en dagens idag då jag inte såg riktigt klok ut på bilderna och om jag ska vara ärlig så såg hela jag ut som en sopsäck så det var inte så mycket Inspo i alla fall.
Nu ska jag passa på att njuta av Netflix när Stellis sover. Sånt unnar jag mig aldrig på vardagarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats