På väg | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

På väg

20110524-115236.jpg

Mitt första stopp blir på weleda i Södertälje. Vi ska prata om mässan. Vore kul om de deltar. Den drar jag vidare till yasuaragi för att skriva spa guide till Spotlife och även ha möte gällande mässan. Jag ska så klart njuta av behandlingar, god mat och bara koppla av också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Hej Charlotte!
  Jag har följt din blogg ett bra tag och varit med under dina framgångar med huden…jag har själv problem med huden och har länge försökt med diverse behandlingar och produkter utan lika fina resultat som dig. Nu har jag dock fått tag i en hudterapeut i mitt närområde som jag kan göra behandlingar hos samt använda mene & moy´s produkter som egenvård men så till min fråga…du har ju valt att byta till jan marini och jag undrar vilket du rekommenderar främst? Ska jag försöka ta mig till stockholm(en bra bit att åka och törs inte beställa från internet) för konsultation eller är mene & moy lika bra så att jag kan börja med det som finns på hemmaplan? Skilde det mycket i priser?
  Tacksam för svar då jag nu sitter med enormt beslutsångest och mest av allt bara vill börja med behandlingar osv…;-)
  Ha det så gott på yasuragi=)
  Kramar Ulrika

  1. Charlotte Josefsson

   jag tycker du ska köra med mene&moy rätt igenom nu. tror det kommer hjälpa dig massor. visst jag får lite mer lyster i huden av Jan Marini. Jag tycker revetalazing gel från mene moy är oslagbar när det kommer till finnar
   lycka till och uppdatera mig gärna hur det går
   kram

Annons
stats