glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Padel och att komma i form igen

Wohooo, premiär för padel för en vecka sen. Jag spelade tennis när jag var yngre och det har blivit några timmar på squash-planen så att prova på padel som är en blandning av detta var en hit. Ska se om min partner kan spela i morgon igen.

Vi har suttit och strukturerat upp album och det är kul att gå igenom gamla bilder. Bland annat dök denna bild upp och jag kände att nä nu jävlar är det dags att ta tag i träningen. Eller jag kände så när jag såg rätt så många bilder 🙂 Jag är inte i asbra form här men ändå så mycket bättre än vad jag är i nu.

Innan jag blev gravid tränade jag mest för att vara snygg (trodde jag). Självklart för att det var roligt och för att jag mådde bra av det.  Men efter att Stella kom och när träningen har blivit mer oregelbunden inser jag hur bra jag mår när jag tränar. Piggare, sover bättre och mindre ont i rygg osv. Så det är det som har motiverat mig men nu är jag så taggad på att komma i min vanliga form igen och fatt å fram lite definitioner på benen samt ta bort ojämnheterna.

Äter hälsosamt i det stora hela men nu blir det att dra ner på kalorierna och att lägga om träningen.. Det handlar inte om mer än 3-4 kg för att komma i den form jag vill vara i men det är ju ändå så segt och som vanligt så släpper det sist på benen och det är där jag vill tappa. Men det får NBE och Anna på kroppscoachen hjälpa till med. Kör man den ihop med att man sköter sig bra så får man enorma resultat.

Lite ytligt inlägg kanske men det är så jag känner och det ska bli så kul att köra igång med ett riktigt mål. Köttet på gymmet i två dagar nu och i morgon får det bli padel eller något slags förbränningspass.

Ni kanske kommer ihåg att jag började träna de inre magmusklerna för att få bort den putande magen efter graviditeten? Om inte kan ni läsa härJag har inte varit speciellt strikt utan kört då och då men jag måste säga att jag faktiskt märker skillnad. Man skulle faktiskt kunna göra dessa övningar hemma varje dag men som ni vet så glömmer man och allt annat kommer före men jag ska skärpa mig på denna punkt också.

Ska försöka få in lite mer träningsinlägg. Vet ju att Ni gillar det!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh mer sådana här inlägg please! Kämpar med att komma i form efter min graviditet och förlossning. Har 7-10kg kvar och trodde i min enfald att det skulle gå snabbare och lättare att bli av med fläsket (för det gick så mycket enklare pre kids).

stats