glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Påfyllning av botox och filler. Rabattkoder och öppet hus

Jag gör så gärna reklam för företag som jag gillar. Varför inte ge dom fler kunder om jag har möjlighet? Jag har fått flera förslag från företag som erbjuder mig gratis botox och filler. Men jag tackar alltid nej för jag vill inte gå till någon annan än Anita. Jag har gått hos Anita i flera år och när det kommer till just filler och botox vill man att det ska bli bra.
IMG_1399.JPG

Som Ni vet har jag opererat hakan på Teres Plastikkirurggruppen i Stockholm där Anita nu mer jobbar ett par dagar i veckan. En klinik jag gillar starkt. Mycket bra kompetens inom de flesta områden. Hoppade in hos Anita i Sthlm när jag var där sist och fyllde på kinderna, lite läppar och botox. Allt på en gång liksom 🙂 De har 10% rabatt på fillers. Står på deras hemsida>>

Kinderna och kindbenen gjorde jag för ett år sen som Ni kan läsa om här>> Anita är så jävla grym på att lägga så att det blir perfekt. Inte för mycket eller för lite. Blev bra även denna gången 🙂 Det känns knappt. Först gör hon en liten gång med en lite grövre nål och sen för hon inte själva sprutan med filler och fyller. Man svullnar inte upp och man blir bara lite lite öm. Det tar några dagar innan fillern mjuknar upp och flyter ut.

Vi använder oss av Juvederm Voluma som är så bra. Blir mjukt och fint och inga hårda linjer som det lätt kan bli av Restylane. IMG_1416.JPG

Fyllde även längst ut på läpparna. Mest för att få upp mungiporna och jämna ut munnen lite. Visste Ni att höger och vänster sida är olika? Kolla ordentligt i spegeln. Det är så på alla. Anita som har utbildat mig 🙂 Om Ni inte bor i Sthlm så finns Anita i Norrköping på Medaskin.

IMG_1403.JPG

Här är högra kindbenet fyllt men på grund av skuggan så ser man inte det 🙂 Jag passade även på att fylla på med botox mellan ögonen (globellan) och lite i pannan. Som vanligt med andra ord. Någonting som jag är sugen att testa är Restylane skinbooster nu när huden börjar bli lite torr på grund av det kallare vädret. Men tror kanske det är en behandling som får vänta något år till.

teresDetta borde Ni gå på:) Det var på en sån här kväll jag gjorde en gratis konsultation för min haka. Läs mer på facebook>> eller på hemsidan>>Tyvärr kan jag inte gå själv. Du som vill göra en injektionsbehandling under kvällen får 30% rabatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats