Charlotte "glitzy" Josefsson

Palma City

Snacka om sliten morsa. Stella blev förkyld några dagar innan vi skulle åka och det betyder pissiga nätter. Stella var trött innan boarding men skulle så klart inte sova. Flyget gick så bra. Hoppas hemvägen går lika bra.

I går checkade vi in på Nakar Hotel mitt i Palma city.  Stella provsitter den nya sängen. Pappan också. Vi hade en spjälsäng inställd men sängen är så jäkla bred så alla tre sover ihop. Eftersom Stella vaknar upp ett antal ggr per natt så är det skönt att slippa springa upp varje gång.Sen incheckningen har vi gått massor. I går rullade vi fram i diverse gränder och käkade lite tapas och glass. I dag har vi gått längs strandpromenaden.

Tillbaka efter en promenad på ca 3 timmar hoppade jag i badet med Stella sittandes på sängen. Tydligen så hade hon chipspåsen inom räckhåll.

Vad har du gjort Stella? Hyfsat påkommen.Man kan säga att hon gick loss med påsen.Asså Stella. Hon har en sån skön personlighet men ack så envis. Hon är mig upp i dagen. Man får för sina synder. Ikväll regnade det chips från vår balkong 🙂 Passade på när det var lite folk på gatan utanför 🙂  Nä nu ska jag snart släcka så vi orkar med en massa aktiviteter i morgon också. God Natt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ylva

  Hej
  Har du nå tips på bra ekologiskt (gift fritt) solskydd för små barn ?
  Börjar ju bli dags att smörja in de små även i Sverige 😃

  1. glitzybloggen

   Jag köpte en i all hast innan vi åkte men det verkar som den är ok på alla punkter. Har faktiskt tänkt skriva ett inlägg om det. Eco Cosmetics heter märket som jag köpte i alla fall. Eko, inga kemiska filter och verkar vara fri från hormonstörande ämnen osv. Men måste läsa på lite mer innan jag skriver ett inlägg om det. Har faktiskt haft märket innan fast då till mig å Jocke. Dyrt men fan värt det.

 2. Ica

  Härligt med Mallis! Hur många månader är Stella nu?
  Vi ska dit i sept och gifta oss och då är vår pojke 9månader. Spännande och se om det bli någon semester… Hahah!

  1. glitzybloggen

   Hon är 6 🙂 vad kul med bröllop. Grattis. Ja du, det återstår att se. Det är ju lite tuffare och mindre avslappning att resa med barn. Den saken är säker 😜

stats