Charlotte "glitzy" Josefsson

Pilates är snorjobbigt

I går tränade vi som sagt med Cissis trainer och det kändes exakt i hela kroppen i morse.

Jag har verkligen vaknat 7 varje morgon sen jag kom hit. Efter några dagar brukar det rätta till sig men icke. Började dagen med lite jobb, sen frulle och sen bar det iväg till gymmet för min första pilates ever.

pilates 2

Vi hade en private så en tjej fokuserade på mig och Cissi. Alltså det var så jobbigt. Alltså såååå jobbigt. Jag trodde jag skulle dö vid ett tillfälle eller två. Jag har förstått att Pilates är tufft men inte så här tufft. Vi flera tillfällen orkade jag inte fullfölja antal ”reps”.  Bra funktionell träning där man bli stark och uthållig i hela kroppen samtidigt som man stretchar ut musklerna. Sånt jag behöver med andra ord.

Jag är helt slut nu.

Efter träningen drog vi till Dr Snygg (typ naprapat/kiropraktor) som gav mig och Cissi en varsin behandling. Lite massage, knäckning och så. Vi avslutade med cryotherapy. Mer om det i ett annat inlägg. Måste packa ihop innan vi drar vidare på lite nya äventyr innan det är dags att boarda planet.

pilates

Just här avslutar vi med en strech. Mermaid tror jag att den kallades.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats