Playa padre restaurant | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Playa padre restaurant

I går drog vi till Marbella. vi är inte dom snabbaste fiskarna i vattnet så vi kom fram vid 14 och då käkade vi på Playa Padres restaurang. Maten var sådär, inte värt pengarna om man säger så. Sushin såg dock rätt nice ut. När vi väl hade käkat så var klockan 15:30 och vi skulle stanna på stranden till ca 17.30 så vi skippade våra fräsiga solbäddar som kostar 300 kr styck och la oss på en varsin handduk direkt på stranden vilket var heeeelt ok det med 🙂 Skillnad om vi hade kommit fram tidigare och legat där hela dagen.

Lite snacks innan maten kom inHubby <3Där står jag och håller i ett halmstrå lite chict.  Hubby och Jonas 🙂 Jessica fick inte vara med på bild. Eller det fick hon men det blev visst suddigt.

Hur går det utan Stella då? Det går bra. Jag saknar henne men inte så jag tänker på henne hela dagarna. Man längtar extra mycket när det kommer bilder och filmer. Ska bli rätt nice att komma hem i morgon kväll och pussa sönder henne. Hon verkar inte bry sig att vi är borta. Hon har inte varit något ledsen utan sitt vanliga glada jag. Syrran säger att hon är intensiv. NO SHIT!!!!! Vi kommer få det tufft när hon blir lite större och börjar springa omkring.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    haha.. bild 3 alltså… servitrisen (I guess)…. “jävla turister!”och upp med handen i luften… alternativt någon som Ni snodde bordet för 😉

Annons
stats