Playsuit | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Playsuit


Här ser vi 5 st byxdressar i olika modeller som tillhör våren och sommaren 09. Vi ser redan nu att den börjar smyga sig in i modet. Men jag tror det kommer dröja till nästa sommar innan den kommer slå igenom ordentligt. Shortsdressen kom redan förra året men först i sommar såg man den som ett mer självklart plagg. Men det är väl typiskt svensken? Att man ska ha som alla andra. Helst vill inte man inte vara först.

Den från Blank påminner lite om kroppsstrumpan från American Apparel, en mer förenklad modell. Perfekt att ha under en tunika eller liknande.

Jag har precis beställt en byxdress från Halens. Jag hoppas att den sitter lika snyggt på mig som på modellen. Till vardags är det perfekt att bara slänga över en kofta. Till fest, klackar och axelbart.

Till våren kommer jag ta in 2 olika byxdressar till glitzy.se. En svart från Stylein som ni ser på bilden och den här från Lolly´s Laundry.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ..:Sarah:..

    dom kommer igen.. jag hade en sån AA-liknande när jag gik i högstadiet. alltså en exakt lika. men den här gången skippar jag.. fegar ur skulle man kunna säga. haha

Annons
stats