PMS | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

PMS


Jag har alltid haft pms, jag blir lätt irriterad dagarna innan, ibland kan det komma lite sötsug och vissa månader finns det ingen botten i magen, kan äta hur mycket som helst men blir aldrig mätt. Några finnar ploppar upp och jag blir lite varm dagarna innan. Sen mår jag riktigt dåligt de två första dagarna när mensen har kommit plus att jag har mensvärk from hell i ryggen.
Men denna gången har jag såna svettningar så det inte är klokt och inte ett par dagar innan utan minst en vecka. Känns som allt blivit värre efter att Stella kom.
Så nu jäklar jag ska testa Efamol som så många har tipsat om. Vad har Ni för erfarenheter av PMS och kosttillskott?
 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. A

  Det är ett skämt vad lite man får lära sig om kvinnokroppen i skolan.
  Jag har lyssnat på PMS-podden och lärt mig såååå mkt om hur cykeln/kroppen funkar. Och dom tjejerna har provat allt mot PMS, dom har även en bok, köp den (charlie och jenny). Dom är lite tramsiga emellanåt, men jag har lärt mig sååå mkt. Tipstips!

 2. Indra

  Jag blir jättesvettig på nätterna och har varit sedan tonåren, jobbigt! Kopplade inte ihop det med pms förrän jag var typ 35 haha.
  Har testat en del utom progesteronkräm. Funderar på det, för hittills har inget hjälpt. Finns info och piller/krämer hos Mia Lundin, kika där.

 3. Melba

  Läs lite om progresteron kräm, kan vara svaret på dina problem! Det var det för mig, kan inte förklara, men den gav mig ett nytt liv. På riktigt! Femalebalanceshop.com har den, och på hormoni.se och mialundin.se finns massor att läsa!

Annons
stats