Pose like a influencer | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Pose like a influencer


Hola, Jag har ju blivit drillad sen jag var nyfödd och känner att poseringarna börjar sitta nu. Hemligheten är att alltid vara i rörelse och visa upp sig från olika sidor. Då får man till dom bästa bilderna. Tyvärr var ljuset lite dåligt idag och mamma fotade med sin mobil så “kvallen” är kanske inte den bästa men hey, vad gör det när jag bjuder på en sån här snygg outfit?

Kör lite oversize denim jacket (har lärt mig lite engelska på youtube) och en härlig byxdress från Zara. Den är finstickad så mamma höll på att bryta ihop när jag satte mig på trallen idag och hakade mig fram på rumpan. Varför köper hon kläder som jag inte kan leka i? Jaja, jag får väl spara den till speciella tillfällen?

Jag är hemma från föris idag med. Jag är förkyld igen men mår okej. Dock behöver jag inhalera lite på dagarna då jag har förkylningsastma så jag kan inte gå till föris än. Så hänger med mamma på allt hon gör. Vi var ute en sväng i förmiddags och mamma gav mig en borste och sa något om barnarbete. Fuck that och tog borsten och drog hem och gosade med kissarna istället. Sopa kan hon göra själv. Hon sa att jag inte skulle bete mig som en bortskämd unge…..sen slutade jag att lyssna. Bara stänger av, en bra egenskap jag har.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats