glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

present till mig


I dag när Jocke kom hem hade han köpt tre presenter till mig. Tre diesel-trosor. Dom längst ned har jag sen innan fast i annan färg och de är så sköna. Ni vet, sjukt sköna. Nu när jag har provat dom andra så vet jag även dom är sköna. Jag älskar att strosa omkring i sjyssta trosor och ett linne hemma. De behöver inte alltid vara i spets och lull-lull. Sportigt fungerar också väldigt bra enligt vissa
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  jag skulle också vilja ha typ sånna trosor… har många björn borg nu men jag tycker dom är så hårda i resåren.. är dom du fick de eller sitter dom lite lösare :)?

  //E

 2. Nelly

  irriterande att inte alla kommentarer kommer fram. skrev igår kväll: snygga trosor, jag gillade de sista bäst. o visst är sportigt sexigt/snyggt med.

 3. Nelly

  de sista trosorna var riktigt snygga! håller helt med dig att sportigt under kan vara riktigt sexigt! : )

stats