Charlotte "glitzy" Josefsson

Rabatt på fräsiga skal

Skaffade mig en 7 plus så nu känns alla andra telefoner som leksakstelefoner 🙂 Jag ångrade mig nästan direkt då jag tyckte den var för stor och tung. Svårt att manövrera med en hand vilket man gör mycket när man sitter och ammar. Men nu när jag har vant mig älskar jag den 🙂 Beställde hem ett fräsigt skal från Richmond & Finch i Reptil.

Hade jag haft en vanlig storlek och i rosé skulle jag beställt hem detta skal och även denna front i rosé. Vet Ni hur snyggt det är? En kompis har guldskal och fronten i guld. Jag trodde först att hon hade en specialbeställd iPhone. Jag ville ha guld i fram till min men fanns inte för plus så jag tog ett vanligt transparent skydd. Jag måste ha sånt nanoglass då jag tappar min telefon i backen för jämnan.

Ange Glitzan20 och få 20% rabatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Richmond & Finch har snyggaste skalen men tyvärr är kvalitén usel. Blir repor och sprickor på en gång så tråkigt! 🙁

   1. Camilla

    Den funkar, men bara om man väljer Europa och betalar i Euro och inte skickar till Sverige…
    Om man väljer den svenska sidan så står det att rabattkoden ej finns

    1. glitzybloggen

     Maj gad. Fick detta till svar: Rabattkoden var bara giltig i Sverige till den 28 februari. Jag har dock förlängt den även den funkar en vecka till.

stats