Räddat mitt hår i vinter | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Räddat mitt hår i vinter

Hola,
Känner mig inte alls på banan än. Men tog mig till gymmet förut (Stella på kids club) för att försöka kicka igång kroppen. Så jobbigt och träna och fortfarande helt överkörd. Ska försöka somna senast 22:30 idag och hoppas på att Stella sover bra. Fan vad hon krånglar sen 4 veckor tillbaka (igen). Tanken är att jag ska till sthlm torsd-lörd men jag tror inte jag pallar det tyvärr. Skulle åkt idag egentligen men pallade inte och tror tyvärr inte jag kommer palla i morgon heller. Helt slut och orkeslös.
Det slog mig igår hur bra kvalitén har varit på håret under vintern, inte alls torrt och frissigt. Först och främst vill jag slå ett slag för Mr Smiths volym schampoo. Det ger bra volym. Det märke jag igår när jag tvättade håret med ett annat volymschampoo, inte alls samma resultat.
Hela vintern har jag använt Masque som “balsam” och det har nog gjort en hel del. Jag är verkligen glad att jag gillar dessa produkter då de är så rena de kan vara utan onödiga tillsatser och det viktigaste – ej testat på djur. Dom är godkänd av PETA.
Återförsäljare hittar Ni härNästan ett år sen, 26:e mars för att vara exakt. Man kan knappt tro att gatorna kommer vara så här fina om mindre än en månad och att man inte sveper in sig i varma tröjor, jackor och mössor.  Här ser jag rätt nyfrissad ut och vet Ni, nästa vecka ska jag till min Michaela och hon ska få helt fria händer denna gång men jag vill att det ska följa vårens trender. Spännande ju. Men jag har så klart mina aningar vad det kommer bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Taaaa det luuugnt så du inte blir helt sönderkörd i själen… 🙂
    Jäklar vad liten stella var, som en liten limpa haha

Annons
stats