Rätt modell för din kroppstyp | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Rätt modell för din kroppstyp

Baddräkt är ju supersnyggt. Men den här är inte alls bra för min figur. Jag insåg det när jag såg kort framifrån. Jag är ju rak i kroppen och inte alls kurvig. Skulle dock inte skada med lite höfter 🙂 Jag behöver en baddräkt med högre skärning vilket jag har. Hur som helst så är ju den här baddräkten supersnygg men den får åka vidare till en annan ägare eller vila i garderoben.

I bakgrunden ser vi Playa Padre i Marbella.

Alltså kan någon komma och lasra bort mina stjärnor? Får se om jag ger mig på dom när min andra tatuering är färdiglasrad. Det som tar emot är att dom är stora och många.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats