Roadracing, försov mig, träning, fettkorven är borta och NBE | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Roadracing, försov mig, träning, fettkorven är borta och NBE

 

20140619-181159-65519710.jpg

Jag och Lillan försov oss idag. Klockan ringde inte? Varför drömmer man så konstigt när man sover länge på morgonen?

20140619-181158-65518651.jpg

Tights // byShapeMeUp
Topp // Nike
Skor // Adidas Supernova GLide Boost. Riktigt sköna löpardojor.

Jobbade lite efter att jag hade vaknat. Hade massage bokat klockan 12 och jag ville så gärna träna idag ju. Inte en chans att jag skulle hinna ner till World Class innan massagen så jag körde lite HIIT utomhus. Det blev 10 st 16 sek intensivt och 15 sek vila. Sen var jag helt död? Haha snacka om att konditionen är i botten. Kör ju mest styrka nu för tiden. Jag har tränat så dåligt i två veckor nu och det märks på kroppen på en gång. Man fortsätter äta som vanligt men rör på sig mindre. Ja då blir kroppen mer slät 🙂 Sen känns allt värre eftersom man inte har något pump i kroppen. Men jag ska ta tag i alla efter midsommar. Det har varit röriga veckor nu.

20140619-181159-65519380.jpg

Så underbart att äntligen få komma till Anna igen. Hon är en grym massör och NBE är ju helt fantastiskt som Ni vet sedan innan. Hon finns på Studio Fitness i Linköping och bokar gör man här>>

Jag gjorde ju en kur för benen förra året. En slimning. Jag trodde väl kanske inte att resultaten skulle bli så fina som de blev. Fettet har aldrig släppt på det viset på benen förut. Jag tränade och åt bra under kuren också. Det känns som att effekten sitter i fortfarande ett helt år senare. För nu när jag tappar fettmassa så tappar jag även på benen. Det har ju alltid släppt sist där vilket jag har stört mig på i alla år. Fettkorven under rumpan syns knappt nu mer 😉

Ska se om jag kan få tid med några behandlingar inom kort. Bara för att det är skönt och för att bibehålla effekten. 10468208_1429887623954948_3240797810915302909_n I tisdags var det roadracing träning och fyyy fan säger jag. Efter första passet var jag så jävla sur. Det gick så dåligt. Jag ville minsann inte köra något mer. Men det gjorde jag ju så klart ändå. Andra passet gick lite bättre men absolut inte bra. Jag ville minsann inte köra något mer. Fick lite tips av Otto och satte mig på hojjäveln igen och allt släppte och det kändes så bra. Varvtiderna förbättrades något enormt. Nu var det minsann kul att köra igen och jag ville ut igen. Det gick ju bra även detta passet förutom att jag var så trött i underarmarna så jag knappt kunde bromsa eller koppla. Men så kände jag att jag hade ett snabbt varv på G så jag fortsatte vilket jag inte skulle ha gjort. Jag fick fan ta i med hela kroppen för att ta mig hem igen.

Jag körde ju på Ducati>> förra året. En “riktig” sporthoj och den ligger man ju mer på när man kör eller hur man ska förklara det. Jag hade typ samma körstil på Shivern på bilden i början av passet i tisdags. Ottos tips var att jag skulle sitta upp mer i kurvorna och när jag gjorde det släppte allt som jag skrev ovan. Han är bra den där Otto.10491112_1429887537288290_4486739164536551131_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mona

  det där golvet har jag skrubbat rent på mina bara knän när det var nylagt (bilden från studio fitness) ah minnen………

 2. Jojje

  Gött att sova ut ju! Det behöver man efter stirriga aktiviteter.
  Drömt määärkliga saker? hehe

  Nä, dags att göra nåt. Var ute en runda och plåtade med både system och GoPro. Sen började regnet att ösa ner.
  Ovanligt, NOT.
  Fick häcka under ett träd när det var som värst.
  Ska nog kasta mig i soffan och glo på nån film.

Annons
stats