Roterbar bilbarnstol | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Roterbar bilbarnstolNu när stella är lite större blir det svårare/tyngre att sätta henne i bilbarnstolen. Ok, inget jätteproblem men när jag fick syn på den här bilstolen från Britax på jollyroom.se så skapades ett habegär. Först och främst är den så snygg. Den känns verkligen modern och andas nytänk. Man kan dessutom rotera stolen åt alla håll. Så smidigt. Som Ni ser på bilden kan man lätt sätta henne i stolen och sen bara rotera in den åt rätt håll.
Jollyroom har bra erbjudanden på bilbarnstolarnu om det är så att Ni ska införskaffa en.

Hur snygg är inte bilbarnstolen?

Själva stolen sitter på en bas som har Isofix. Man bara jackar i stolen i bilens fästen och tadaaa, den är på plats på nolltid. Skönt att slippa installera den med bälten. Detta gör att det är så smidigt att flytta stolen mellan bilar. Exempelvis om Farmor och Farfar vill ta med Stella på en tur eller som sist när vi var på verkstaden och fick en lånebil, bara att flytta den mellan bilarna.
Nu har vi alltså två bilbarnstolar. Men det är skönt att ha en i varje bil och även om Stella ska ha med sig en kompis. Då flyttar vi bara denna från Britax med ett klick 🙂
Stolen har faktiskt vunnit pris för dess design och för utmärkt säkerhetsteknik. Kul när något är snyggt och säkert 🙂

Lite bonusbilder får Ni nedan. Jag har fotat vid 4 olika tillfällen till detta inlägg så det vore ju tråkigt att flera av dom bara stannar i mitt bibliotek.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats