Salt- och pepparkvarn | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Salt- och pepparkvarn


Jag har kikat på nya kvarnar länge men inte hittat det jag letat efter. De ska passa på marmorfatet och inte ta upp för mycket plats och gärna vara i någon snygg design. Visst finns det sjyssta kvarnar men oftast är designen som sådan att de tar för mycket plats.
Jag sprang på dessa på IG för någon vecka sen och det var inte alls vad jag har letat efter men jag gillade vad jag såg och priset var bra så det blev ett klick, eller två.
Finns här om ni är sugna.
Fatet kommer från Mio. Jag hade en fin bricka i marmor sedan innan men den blev för lång nu när min Kitchen Aid fick flytta till den där hörnan. Jag har nämligen köpt en sån kick oss blender som Ni ska få se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats