Sen jag kom till Sthlm genom mobilen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Sen jag kom till Sthlm genom mobilen

Jag har liksom inte återhämtat mig ännu från alla tuffa veckor trots att hon har sovit bra några nätter nu. Så jag har avbokat lite planer i Sthlm, orkar bara inte. Den här årstiden är ju jobbig normalt sett. Nästa år ska jag fan boka en resa till solen i november. 
Jag kom upp i torsdags och slängde in Stella hos syrran för att sen dra till Fotografiska på ett event. Jag har tackat nej till varenda event, förhandspremiärer osv sen Stella kom, men när kompis Madde bjuder in så måste man så klart gå. Dels för att stötta och för att jag kände att nu vill jag fan i mig ut en sväng.
Madde och hennes Danne är ambassadörer för Husqvarnas nya motorcyklar svartpilen och vitpilen. Vi klämde och kände och lekte på cyklarna, minglade, käkade och åt gott, Alex tatuerade sig och jag snodde skäggprodukter till Jocke från Beard Brother.
Jag provkörde virtuellt vilket var lite fräsigt. Blev lite åksjuk. Sen måste man ju ta en selfie på toaletten också.  Ser Ni hur trött och sliten jag är? Maj Gad!!!
Fredagen startade lugnt och efter att Stella hade sovit drog vi till mos (Mall of scandinavia) och shoppade lite. Vilket jag egentligen inte skulle men jag tyckte jag var värd det!?
Hej hej. Det blev assjyssta brallor från Nike i velour och ett par till Jocke, en fuskpäls och en stickad tröja.

Skulle köpa dom men hade glömt plånboken hemma i Linköping och hade inte mer cash som jag fick låna av syrran 🙂 Ska beställa dom online istället.På kvällen drog vi och käkade Italienskt. Jag var så sugen på pasta. Tror det hade att göra med att vi såg Wahlgrens värld kvällen innan och de snackade om pasta i stort sett hela tiden 🙂
Idag skulle jag möta upp en kompis för ett glas vin men jag orkade bara inte. Helt slut och det kändes som om att förkylningen tog om tillfälligt. Känns lite bättre nu. Jag stannade hemma hos syrran och passade på att sova lite. Sen drog vi alla till Mio och shoppade till Caspers rum…..
..och handlade sushi och efter det borrade och skruvade jag upp hyllor mm i Caspers rum. Stella skulle minsann inte sova fast hon var astrött, tog 50 min att få henne att sova och efter det har jag suttit med datorn och ett glas vin tätt intill. Ska krypa ner nu och kolla någon serie. I morgon ska jag nog förbi Madde på hemvägen. Puss
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats