Charlotte "glitzy" Josefsson

Sen sist

henna hand

Jag har bland annat gjort Henna hos Marias Henna. Ni kommer få se inom kort hur det blev 🙂

matta

Jag har även beställt en matta på ellos som jag tror kommer bli så grym till nya soffan. Men den kommer först den 25:e maj? WTF!!!

Har varit sugen på den mattan lääänge men haft svårt att motivera ett byte då vi varit nöjda med den andra. Oturligt?;) nog passar den ju inte längre. Sjukt prisvärd och den är ju inspirerad av en mycket dyrare pjäs.

Har även haft lunchdejt med mina heta man och ätit Sveriges? godaste crepes på Ammos. Hunnit med en tupplur med Lillan. Har även jobbat lite under helgen och varit på födelsedags kalas (dock inget bildbevis)img_1654.jpg

I dag åkte vi hem till Sofia och André fast Sofia visste inte om det. Så när hon var hemfrån intog vi hemmet och fixade brunch (så mycket gott) och pynt. Jag hade bland annat gjort cupcakes. Kunde inte hålla mig så jag gjorde en fiffi med flytningar också. Lite dålig bild dock, den var ganska så sjysst faktiskt.

Nu ska vi ta kväll och kolla på inspelade moto gp. Heja Rossi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathanelle

    Köpte också en matta från Ellos med en månads väntetid för ett par veckor sedan, men den kom redan efter tio dagar. Du har säkert samma flyt 🙂

stats