glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Senaste färgen och waves som jag bara kan drömma om

Slitna toppar, utväxt, dassigt och inte så smickrande färg. Ja det var utgångsläget för min Linda på Skapa 

Linda fick fria händer vilket blev lite fler slingor på ställen som vi inte slingat tidigare, mjukare övergång mellan utväxt och övriga håret samt att hon fick lägga en varm bottenfärg. Kör alltid kall annars och det blev så jäkla bra samt att hon fick till färgen så jag ser knappt min egna utväxt som kryper fram. Det var ju några veckor sen jag var där nu men Ni som följer mig på IG har ju sett detta sen länge tillbaka 🙂

Längderna fick en lila ton på sig vilket är så svårt att se här. Att fånga färg på hår är så jäkla svårt men jag tycker ändå denna bild i spegeln är nära. Kan vi snacka om lockarna? Kanske de snyggaste jag någonsin har haft. Jag kommer inte ihåg hur Linda gjorde men hon liksom vände på plattången och bytte riktning efter halva vägen ner. Att jag hittade Linda är jag så glad för 😉

    

Senaste färgerna av samma frisör:

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats