shut up and squat baby | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

shut up and squat baby

[youtube width=”725″ height=”644″]http://www.youtube.com/watch?v=vk_DeDdgHhM[/youtube]

Kom ner till gymet och benpressen var upptagen, smithmaskinen var upptagen, ja allt var upptaget. Mr X (kommer inte på namnet nu) erbjuder mig att köra varannan med fri stång. Hmmm, inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Inte kört knäböj med fri stång på flera år? Men jag slängde på 10 kg på varje sida (40 kg totalt, stången väger 20 kg), vilket var alldeles för lätt så vi ökade till 15 kg (totalt 50 kg) till set nummer 2 som ni ser på filmen. Tredje setet körde jag på 60 kg. Till nästa gång vet jag vilka vikter som gäller. Jag kommer nog ha lite ont i benen i morgon:)

Det känns så sjukt att jag verkligen vill åka till gymet. Det är inte långt kvar till crossfit gymet öppnar. Ska bli kul att testa på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats