Sjukstuga här hemma | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Sjukstuga här hemma

Jag har varit småsjuk i snart två veckor, Jag blev förkyld, började friskna till och lagom till det så blev Stella förkyld. Självklart fick jag hennes skit också och nu är även mannen i hemmet sjuk. Så vi snorar och nyser ikapp här hemma. Stella bökar så klart lite extra på natten så man är ju inte piggaste mamman i stan just nu. Men det är bara att köra på som vanligt så allt hinns med.

I dagen till ära har jag haft på mig en kjol från Lindex, en för varm tröja från H&M och skor från Missguided.com

Finaste håret har Michaela fixat 🙂 Men mer om det en annan dag

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats