glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skäggolja

I samarbete med Glamazon!
Glamazon är en auktoriserad skönhetsbutik på nätet som ger dig det lilla extra i vardagen såväl som inför festligare tillfällen. Du hittar helt enkelt allt inom skönhet, kroppsvård, smink och hudvård online hos Glamazon. Oftast levereras varorna på en arbetsdag. 

Ni som har följt bloggen ett tag vet ju att min kära sambo nu mer har lite mer skägg än tidigare. Det är inte bara att odla skägg, det ska friseras hos en barberare regelbundet, stylas och vårdas. Att ha skägg har aldrig varit så trendigt som nu och utbudet bland produkter har exploderat. Kan man annat än älska hur de namnger sina varumärken? Angry Norweigan, Beard Monkey och Golden Beards är några av dom.

Jocke använder bland annat skäggolja som ger ansiktshåret samt huden näring, vård och fukt vilket gör att skägget ser mer fräscht och levande ut. När använder man det då? Efter att man har tvättat ansiktet eller duschat masserar man in oljan i handdukstorkat skägg och huden under. Den motverkar även klåda och irritation. Hjälper dig att ta bort ev. bakterier och svamp. Förebygger torrhet i huden och de irriterade hårstrån som växer inåt.

Frågade Jocke varför han använder skäggolja och svaret blev: Skägg är ju hårdare och mer strävt än vanligt hår. Skäggoljan  ger mjukhet och gör skägget mer följsamt samt att de känns fräscht och ser välvårdat ut. Man kan jämföra känslan som när man tar på lotion på ett torrt område på kroppen.

Glamazon har samlat flera olika typer av skäggolja så att det ska finnas något för alla.

Det krävs tålamod för att odla ett gediget skägg. Olika delar växer olika snabbt så låt skägget växa tills sig på alla områden innan det friseras och formas. Gå gärna till en barberare som kan forma det efter vad du passar i.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats