Sköööön sport top | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Sköööön sport top


Kanske inte en sån klar bild men Ni kan spana på toppen här>> Den är så skön, materialet är liksom silkyyyyy smooooth om Ni förstår. Alla mina favorit toppar kommer från CK. ALLA 2 eller jag har 3 och den var så skön innan jag blev gravid. Efter jag fick Stella kan jag knappt ha BH på mig. Tycker det spänner över bröstryggen.
Ser Ni att jag är svullen under ögat? Stella slog till mig med en leksak och jag blev så svullen i flera dagar. På bilden ser det ändå bra ut. Bilden är ifrån innan jag fick Halsfluss. Mitt första pass efter skiten körde jag idag (se bild nedan) och vilken härlig energi jag har haft efter passet, träning är BRA. Vore kul att komma i lite bra form igen 🙂 När jag ammade gick jag ner en hel storlek. Är tillbaka på small igen och det är där jag vill vara men behöver omfördela lite fett till muskler 🙂

Jag är inte toppen nöjd med formen då jag har käkat lite väl mycket god mat, glass och annat 🙂 Men jag funkar så, när jag inte tränar äter jag mer skit. Just nu kör jag en glassbåt om dagen samt att jag tryckt 200 g marabou japp peanut caramel på 2 dagar. Den är så god, fan att jag skulle köpa hem den. Att äta skit förstör ju huden också. Eller jag äter bra mat och bra mellis för det mesta faktiskt det är de där kvällsmålen som inte alltid är så bra 🙂
Men får jag vara frisk i ett par veckor nu kommer formen slipa till sig men däremot så önskar jag lite mer muskelmassa på röööven så det är väl bara att kötta på med basövningar för ben och rumpa 🙂 Innan jag fick halsfluss körde jag intervaller som Stella var med på under ett par veckor och resultatet kom snabbt, men det är borta nu igen så klart haha.
Nä ska ta och skärpa mig nu och slipa till formen lite. Sugen på det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats