Släta ut | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Släta ut

Mitt besök hos Stina på Ellipse Klinikken idag var efterlängtat. Vad jag har stört på mig rynkan mellan ögonen sen botoxen från förra behandlingen släppte. Så nu sitter jag här snällt och väntar på att botoxen ska börja verka. Det brukar ta några dagar, det stelnar sakta men säkert och helt plötsligt så är allt stelt och jag kan inte röra pannan fast jag försöker. Att sätta botox perfekt i pannan är det inte alla som klarar. Som tur är har jag Stina som är fantastisk på detta.

Köpte även med mig en ny kräm från Jan Marini, en kräm med solskydd 30 och som även skyddar mot vår miljö vi lever i.

Nu kan ni ställa frågor till Stina på Spotlife. Hon är mycket duktigt så ta chansen. Klicka här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. kristina

  Kan man använda Antioxidantkräm som en vanlig ansiktskräm? Alltså jag undrar om jag behöver köpa både ansiktskräm och solskyddskräm?

 2. Elsa H

  Tack så mycket för svaret, jag uppskattar att du verkligen svarar på dina läsares kommentarer.
  Varför finns ingen super-stickar-Stina i Linköping med omnejd. Kan hon inte åka i en rosa buss på turné och besöka oss som inte bor i Storstaden? kram Elsa

 3. Elsa H

  Jag vet att smärta är individuellt men jag klara inte göra läppar trots bedövning bara att fortsätta med lipplumpers. Har fött barn utan problem och brutit både armar och ben i mitt idrottliv (alpin) men hur ont gör botox 1-10 contra restylane/fller i läppar? Solar du solarium trots alla hudpeelingar, botox o vice versa. Har ståsolarie hemma (Souce of Light) för d-vtamints skull. Älskar Chocolate Raspberry bronzer(Supertan) Kram Esa

  1. Charlotte

   men den restylanen jag får är det bedövning så man känner inget efter första sticket….

   jag solar inte ansiktet, lägger en tröja över alltid:)

 4. Issa

  Hej! En sådan behandling skulle jag också vilja göra, vad kostar det på ett ungefär? Finns det annat att “fylla” med än botox?

Annons
stats