glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Slutresultatet


I morgon är det en vecka sen jag gjorde min nya och sista tattoo. Jag tycker den har läkt snabbt, jag har bara lite skorpa kvar på stjärnorna som ni kan se på de nedre bilderna. Men de ryker nog i duschen idag.

Så nu ser ni på bilderna lite bättre vart den sitter och hur den ser ut. Jag är supernöjd och gillar den massor. Vad tycker du?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  hej undrar om jag får låna din bild på din tatuering..
  vill ha med den i min blogg som ett exempel på vad jag vill tatuera.. velar mellan 2 saker nämligen.. o den var sjukt snygg=)

  kul blogg och läsa förresten=)

 2. Maddis

  Guuud så snygg! Jag gjorde en med rätt så nyligen. Ett litet hjärta på foten men shiit så ont det gjorde.

  Vad kostade din tatuering på höften?

  Kram

 3. Amanda

  jag diggar din tatuering mycket mycket ! 🙂 vad jag förstått så står varje stjärna för någonting, får man fråga vad?

 4. Emma

  hej hej!Sjukt snygg tattoo. Jag ska själv tatuera mig, så ja sökte på star tattoo och kom där in på din sida. Jag är lite sugen på stjärnor jag med men jag vill ha lite mer än “bara” stjärnor. Håller på o funderar här hur den ska se ut.. inte lätt. Annars vill jag bara säga att din blogg är toppen. Är trogen läsare nu! Tack. Kram Emma

 5. Sofhie

  Som stjärntokig kan jag inte annat är säga SÃ…Ã… COOL! Har själv bara tre, något mindre, än så länge, men diggar verkligen placeringen och utformningen. Sen måste jag instämma i alla andras kommentarer och berömma dig för din kropp. Verkligen vältränad, men ändå feminin. Me like!

 6. Jennifer

  diggar din blogg jättemkt! Det skulle vara kul om du kunde skriva mer om din träning, vad har du för mål? För du har ju liksom redan en drömkropp! :)Gillar tatueringarna också, de känns tidlösa. 🙂 ha en bra dag!

 7. mallan

  Ã…åh, tänk om man kunde vara lika vältränad som dig :)Tatueringen är förresten jättesnygg! Blir så sugen på att göra en till nu.

 8. glitzy/charlotte

  tess: söt du är..men jag är nöjd, men den är inte riktigt som den var förut, jag vill ha det tillbaka…men den har blivit lite bättre på senare tid faktiskt :)..jag fokuserar ju mer på ben och stjärt nu 😉

 9. tess

  Hur kan du inte vara nöjd med din rumpa? Damn! På de bilderna ser den ut att vara fastare än fastast! Byter gärna allt jag äger och har mot den.Btw älskar bloggen!puss o kram

 10. glitzy

  zara: kul att du gillar bloggen 🙂 tatueringen ska inte bli förstörd om man blir gravid, men sen finns det extremfall och det kan man inte förutspå..tur att det finns laser om man skulle tröttna eller om de blir fula

 11. Zara

  Otroligt snyggt! Jag har ju tyvärr inte kroppen för att göra något dyligt…Nu undrar jag det en del talar om angående tatueringar… Om du blir gravid och mage, höft osv blir större.. hur blir det då? Spricker tatueringen eller hur funkar det, kanske är det en myt??? Tack för en bra blogg!

 12. noa

  Skitsnyggt. Jag håller med alla andra..sjukt snygg mage du har…åhhh jag bara önskar att du kunde skriva lite mer varje dag…det är så roligt att läsa din blogg:)

 13. Nelly

  jättesnygg är den! sen sitter helt perfekt där och tatueringen framhävs av magen med. coolt!blir avis, vill oxå tatuera in de tre jag vill göra. NU! buhu!kram

 14. Lisa

  Du har ju sjukt snygg kropp i vilket fall som helst,man kanske ska byta måndagsölen mot en liten promenix 😉 min pojkväns syster snokade runt på min dator och hittade din blogg, så nu har du en trogen läsare till!Kram!

 15. Carroh

  Skit snygg:DÄlskar din blogg, läser den dagligen..sen undrar jag hur hittade du ditt namn på Alviska?MvH/CAroline

 16. Maria

  Mycket snyggt! Fast jag vet inte om tatueringen eller magen är snyggast! *avundsjuk* Önskar mig din träningsdiciplin tack! För övrigt gillar jag din blogg mycket. Tack!

stats