Söndag och måndag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Söndag och måndag


I går var jag och Sofia och tränade (första gången på 2 veckor, får aldrig in rutinen). Efter passet visade jag henne gymmets kids club. Förut har de haft en åldersgräns på ca 1,5-2 år. Jag kommer inte ihåg exakt. Vi frågade tjejen som hade hand om barnen igår och hon svarar att det är ingen gräns.
Jag: Kan jag slänga in min Stellis snart 1 år här menar du?
Hon: Ja inga problem
Jag: Men du förstår inte vad lycklig du gör mig.
Nu jävlar ska det tränas. Min röv är nu mer en katastrof 🙂
Efter gymmet tog jag och Stellis ett långt bad och smsade denna bild till pappan som då var på gymmet. Framöver kan vi åka samtidigt till gymmet på helgerna och få mer tid ihop. Så nice.
Har väl blivit en och en annan tur i vagnen i helgen. Vi har ju en xplory och en trailz från Stokke och det är två helt olika vagnar och jag skulle inte vilja vara utan någon av dom. Jag tänkte gå in mer på skillnaderna lite längre fram. Men är det dags för Er att köpa vagn redan nu får Ni ställa frågorna i kommentarsfältet så länge. Men jag skulle aldrig välja ett annat märke om vi säger så 🙂
Stella fick för sig att hon inte skulle somna om efter vällingen i morse som hon ifs drack 6:45 men det är alldeles för tidigt för mig (och henne) att gå upp 🙂 Så vi kan väl säga att hon somnade på 2 sekunder när vi tog en liten promenad på förmiddagen. Efter 2,20 h fick jag väcka henne då vi hade ett möte klockan 14. Varför sover hon alltid länge när vi ska iväg?
Hur som helst så fick hon lite käk och sen drog vi till mötet. Efter det hoppade vi in på Ica Maxi för att fylla på med Ottos välling. Det är sån jäkla åtgång på det så varje gång jag varit där har det varit slut eller bara ett par kvar (antar att jag gjort mitt jobb som ambassadör för bra ;)). Jag haffade de sista 4 gula och ett par gröna, mixar upp det lite. Jag vill ju gärna köpa 12 åt gången så jag har. Maxi ska tydligen öka på antalet från och med nu så hoppas att vällingen räcker till alla. Om man vill vara på den säkra sidan så kan man ju ringa och förbeställa vilket jag nog ska göra i fortsättningen.
Efter maxi drog vi till Jockes kontor för att fylla på med glödlampor i den nya lampan. Jag började ju inreda deras kontor precis innan Stella kom. Jag hann aldrig klart. Dels för att doktorn tvingade mig att ligga i sängen och för att hon kom en månad för tidigt. Sen har det inte blivit riktigt klart men nu är det i stort sett helt klart. Någon liten detalj kvar bara. Ska försöka fota av allt inom kort. Det är så mysigt.
Stella levde rövare och älskade så klart all uppmärksamhet. Pappan var i Sthlm och jobbade så hon fick nöja sig med de andra på kontoret.
Efter det har vi varit hemma, gått till Ica och hämtat paket (till Stella i vanlig ordning), käkat middag och busat massor. Klockan 20 däckade hon med vällingen i munnen. Jag har tittat halvt på 2 avsnitt av Wags Miami med datorn i knät. Ska försöka somna tidigt ikväll för en gång skull.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats