glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Söta jag

Hej på er mina vänner. Har ni saknat mig? En sak har jag fattat när det gäller bloggandet. Att videoblogga är nästan en måste. Inte varje gång, men då och då. Så nu har jag gjort en till film till er. Men jag har inte lärt mig iMovie så bra än så jag förstår om ni inte blir så impade av min redigering. Men jag börjar med lite söta bilder på mig och sen en film när jag gosar sönder en påse.

Jag får hela tiden hör att jag är så jäkla söt. Men inte bara av matte och husse, (matte säger det kanske 100 ggr om dagen) utan allsa som träffar mig älskar mig. Till och med dom som är rädda för katter har jag omvänt. Då fattar ni hur jäkla söt och gosig jag är. VÄRLDENS SÖTASTE KATT, det är jag det. LILLAN JOSEFSSON/LINDER. Men när matte och husse gifter sig så blir det Lillan Linder. Undra när de ska gifta sig?

Vet ni varför jag nästan äter upp påsen och gosar så med den? Jo det är för jag har typ knarkat innan. Ni har väl hört talas om kattmynta? Det är en doft som gör oss katter lyckliga, som en uppåtdrog. Men jag går igång på fler dofter och den ena är svett (matte är inte så förtjust i det) och så är det Klorin.
Så innan filmen spelades in kände jag den underbara klorindoften på mattes händer. Och ni skulle ha sett mig innan filmen, jag gosade nästan sönder mattes händer och så bet jag på dom, men inte så hårt. Vill inte göra min älsklingsmatte illa. Och när jag var klar med det gosade jag så mycket med mattes dator att skärmen åkte ihop. Sist men inte minst gick jag lös på påsen.

Nä nu ska jag gå å krafsa lite i lådan och tigga lite mat av matte som strängt kommer säga nej för vi är på den där jävla dieten ni vet. Mina gamla inlägg hittar ni här. På återseende era pälslösa korvar.

Just det, Storan ville säga hej. Matte har ställt ut våran roliga klätterställning på balkongen så vi kan ligga högt och spana. Tack mattis

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats