Spa time | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Spa time

I går fick Stella bada – baby spa helt enkelt. Hon tycker det är skönt men det blir lätt tråkigt efter en stund. Baby oil från Sophie the Giraffe (älska eko) används flitigt här hemma. I badet, göra rent vid blöjbyte, smörja kroppen och vid lite massage.

När man inte hinner springa på Hudvårdsrummet i vanlig ordning får man fixa sig hemma (ska dock försöka få till en tid relativt snart). Jag behövde få en rengöring av huden samt lyster så i förmiddags la jag denna>> grymma mask. Avslutade med en fuktmask.

Som Ni vet är jag förälskad i Teoxane. Men har kört med ett annat favoritmärke i ett par veckor nu, Dermaceutic. Den här>> rackaren har fått återfukta huden. Älskar resultatinriktad hudvård och inte alls dumt att variera sig lite. Om Ni vill ha en lite starkare mask för hemmabruk som lämnar väldigt fint resultat ska Ni testa denna>>Har skrivit om den flera gånger i bloggen tidigare.

I dag på stan åt jag en chevré macka. Men jävel vad gött, har inte ätit det under hela min graviditet men nu äntligen fick smaklökarna känna på osten igen. Alkohol var inte alls jobbigt att avstå ifrån men maten var hemsk. Jag älskar ju mat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Jag dricker väldigt sällan, men när jag blivit gravid har jag riktigt långt efter rödvin,. Nu har jag nyss blivit gravid igen och ångrar att jag inta drack mer vin innan… typ varje dag. Haha! Men god ost vore så klart inte heller fel.

Annons
stats