Charlotte "glitzy" Josefsson

Sparken?

Fick precis en kommentar: Kan du inte berätta om din anställning hos studentbostäder?

Ja det kan jag göra. Säkert någon som jobbar där som undrar. Jag skiter faktiskt fullständigt i om min gamla chef får se det här eller hela Stångåstaden/Studentbostäder för den delen också. Deras förlust inte min. De gick miste om en jävligt driven tjej.

Vi kan väl ta det lite från början? Jag är från Karlskoga från början. Trivdes aldrig riktigt där, ville därifrån så fort jag kunde. Jag tyckte jag kunde få börja på mediagymnasiet i Sthlm, det tyckte in mina föräldrar. Fick snällt stanna kvar. Missförså mig inte, min allra bästa vän bor där och jag har haft så roligt och många minnen att blicka tillbaka på men det var för litet för mig.

Så fort jag hade tagit studenten skulle jag dra till Sthlm. En snubbe från just från Sthlm satte käppar i hjulet. En kväll var jag på fest och flera hockeyspelare var där. Spanade in något nytt jag inte sett förut. Han föll mig i smaken och som alltid får jag det jag vill ha haha. Just den kvällen åkte vi hem ihop och ja Ni fattar. Jag har väl aldrig hållt på mig speciellt mycket utan alltid gjort det jag velat utan att bry mig om vad andra tycker och tänker. Sen den kvällen hängde vi jämt och blev ett par.

Ett minst sagt stormigt förhållande men vi var verkligen kära. Tiden gick och våren precis innan studenten gjorde vi slut. Jag var väl ganska så less på hans beteende. Allt var på hans villkor. Han drog till Åre med några kompisar och jag gick ut på krogen och hånglade med första bästa snubbe. Så klart såg någon från hockey laget det och rapporterade. Ja sen var det telefonterror från hans sida hela natten. Jag stängde av telen, han ringde på hemtelen för det hade man ju på den tiden.

Slutade med att jag och en kompis drog till Åre och vi blev ihop igen och hade det riktigt bra och var kärare än någonsin.

Han fick kontrakt i LHC -Linköpings elitlag i hockey så vi drog till Linköping efter studenten. Fick jobb som kundansvarig på Studentbostäder. Jag blir snabbt uttråkad så när jag kunde det jobbet så ville jag vidare inom företaget, göra något annat. Jag å mitt ex gjorde slut efter något år. Han skulle vidare till en ny stad och spela hockey och jag kände att han kunde dra precis vart han ville. Byeeeee!

Slutade med att jag tog tjänsteledigt och utbildade mig till programmeare och systemutvecklare istället. Ehhh, ok? Jag som har noll tålamod. Var en sån KY-utbildning på 2 år. Avslutade utbildningen fast jag hatade det. Gick tillbaka till Studentbostäder. Var väl kul ett tag. Försökte hela tiden få nya tjänster och ta mig an ny projekt men det var tvärstop hela tiden. Till slut tröttnar man. Varför ska jag visa framfötterna och jobba hårt när det inte lönar sig varken i lönekuvertet eller någon annan stans? Jag var ganska så snabb och effektiv. Så när jag hade gjort det jag skulle göra satt jag och surfade eller ägnade mig åt annat. Jag var sjukt less.

Jag fjäskar aldrig för någon och allra minst min dåvarande chef som typ alla tyckte illa om. Jag var väl den enda som visade det. Jag märkte att chefen började bevaka mig mer och mer men tänkte att jag kanske inbillar mig. En dag så kom en av områdesansvariga fram till mig och spydde galla över chefen vilket inte var något ovanligt. Jag skriver då ett mail till henne efter snacket i stil med ”Alltså vad är hennes problem? Hon är ju helt störd i huvet den där bitchen” Råkade skicka det till min chef. Ups. Tyvärr var ju hennes dator låst så kunde ju inte radera mailet. Sååååå jag satt och väntade på att hon skulle komma till datorn. Har aldrig sett någon sitta så nära skärmen. Jag reste mig upp och gick in till henne ”Antar att du läst mitt mail?” ”Sorry men det är så jag känner”.

Vi kan väl säga att bevakningen blev lite mer intensiv. Hon letade fel. Slutade med att hon och jag åkte in på möte med HR där de erbjöd mig att sluta mot lön på 6 månader tror jag det var. De sa att jag surfade ovanligt mycket och la upp någon statistik som faktiskt inte stämde. Jag hade alltid internet liggandes i bakgrunden och stängde aldrig ner fönstret. De kunde inte sparka mig då de inte varnat mig tidigare men jag tog dealen och gick samma dag. Det bästa som har hänt mig.

Jag hade redan då startat upp min webshop glitzy.se men det var inte heltid utan jag fick nytt jobb bara efter någon månad. Jobbade väl 6 månader sen sa jag upp mig och körde webshoppen på heltid. Startade upp mitt första solotek och något år efter det solotek nummer 2 och sen har jag bara köttat på. ShapeMeUp.se startade vi 2010 och jag har haft en hel del roliga sidoprojekt under tiden. Vad som händer i framtiden får Ni snart veta. I morgon går vi ut med det.

Ps. Jag var åter igen på väg till Sthlm efter att vi hade gjort slut men en söndag bakis som fan fick jag syn på Jocke i Bergs slussar. Sa till mina tjejkompisar ”honom ska jag ha” Lycka till sa dom. Som sagt, får alltid som jag vill hehe 😉 14 år senare är jag fortfarande kvar i Linköping

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats