glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Spinning * 2

20121028-203944.jpg

Överst: fredags
Nederst: idag

Jag körde spinning i fredags. Mitt första pass sen jag blev frisk. Det har varit så mycket annat i vägen så det blev säkert 4 veckor utan spinning. Passet i fredags var vidrigt och det var så tungt och benen bara strejkade.

Men idag, jävlar vilken energi. Bara matade på med undantag för kort vila mellan vissa intervaller. Men då snackar vi 20 sek vila. Till slut hann inte pulsen gå ner mellan intervallerna. Ni kan se på pulsklockan att jag orkade gasa mer idag.

Jenny som är grym som instruktör blir minst lika peppad av att se oss jobba så hårt. Alla borde testa Jenny, lovar att det inte finns någon bättre och att det inte finns någon som pressar dig till max och lite till.

20121028-204242.jpg

I fredags spinnade jag i mina glittrande tights från GT. Älskar dom 🙂 Snygg mopphink;)

20121028-203957.jpg

Tänkte jag skulle bli så där hälsosam och dricka en grön dricka varje dag men fy fan vad äckligt. Tror jag äter mina grönsaker och frukter tills vidare.

20121028-211135.jpg

Jag äter bra mat men jag stoppar ju i mig bullar, godis, glass osv. Och det gör att jag hamnar på plus minus noll. Om jag skulle skippa allt gottigt skulle jag vara i bra form:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats