Spinning på Push By Sara | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Spinning på Push By Sara

Fredag igen. På den där cykeln satt jag förra fredagen och idag är det dags igen. Har inte tränat en gång sen dess. Det är så mycket och när Jocke kommer hem på kvällen då har jag precis gått in i väggen typ 🙂 Hur som helst så gjorde jag comeback på cykeln efter ca 2,5 års uppehåll. Älskar spinning, enda gruppträningen jag egentligen uppskattar. Det var svinjobbigt men det är bara att kötta på så kommer nog benen i kapp snart. Mjölksyran infann sig rätt snabbt.

Jag kör på Push By Sara som är enda PT studion i Linköping. Hon erbjuder PT pass, bootcamps, yoga, kost mm. Jag skulle behöva anmäla mig till ett bootcamp. Att ha fasta träningstider gör att jag kommer iväg. Annars rinner bara dagarna iväg och vips så ska man hämta Stella på föris.

Gillar Saras koncept, ska se om man kan boka in sig på lite mer träning hos henne.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats