Sponsrad video: Oatly, WOW NO COW | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Sponsrad video: Oatly, WOW NO COW

Nu är det dags för ytterligare en film från Oatly and I love it 🙂

Sången är skriven och framförd av Oatlys VD Toni. Ja vad ska man säga, budskapet är tydligt även i denna video. Oatly kommer från havre och inte kossor. Som jag skrev i mitt förra inlägg så älskar jag Oatlys koncept och filosofi. Genom att välja deras produkter som är baserade på havre är du snäll mot din kropp och mot de stackars kossorna i mjölkindustrin. Läs mer om mina åsikter i förra inlägget>> Jag har ersatt fil med Oatlys Havregurt och visst, jag tyckte smaken var lite ovan i början men nu gillar jag det 🙂 Kommer definitivt fortsätta att utforska deras sortiment.

oatly

I veckan testade jag Oatly:s svar på Creme Fraiche – iMat fraiche för första gången. Jag brukar göra pannkakor på havremjölken men mer än så har jag inte tagit ut svängarna. Men det kommer kan jag lova. Vi käkade färsk lax i ugn och sötpotatis pommes. Så gott. Jag gjorde en sås på iMat till det.

Recept:
En burk iMat
Pressa i 1/2 ekoligisk lime
1 tsk flytande kravmärkt honung
Salt och peppar efter smak.
KLART!
Vill man ha mer lime smak, riv i lite av skalet. Den andra halvan av limen pressade jag över laxen.

Detta är ett sponsrat inlägg med det är min egen text, åsikter och recept.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats