Charlotte "glitzy" Josefsson

Starta podd?

madde och glitzy

Skönt att allt bildmaterial redan är klart i alla fall.

Det här med poddar. Tycker de flesta är rätt så tråkiga och alldeles för uppstrukturerade. Struktur är bra men Ni fattar? Den enda jag verkligen följer är Handen på hjärtat. Jag har ju några timmar i bilen på E4:an så jag har klickat runt sjukt mycket för att hitta fler att följa men nada. Alla är så jävla uppstyrda och tråkiga. Man berör vissa ämnen men man går aldrig på djupet. Nu menar jag inte på djupet in i hjärtat alla gånger utan mer att hemorrojder är vanligare än man tror och det är ok att ha det.

Såååååå jag tänkte att man kanske ska starta en pod som inte har en pinne i arlset? Men med vem? Madde så klart? Vi har inget filter någon av oss och skäms inte för något i stort sett. Vi är lite samma skrot och korn fast ändå inte. Vi är rätt så grabbiga och rakt på sak men gillar alla tjejiga saker också och vi ska prata om allt. Tanken är den ska spegla våra bloggar så med andra ord ingen nisch utan högt och lågt om allt möjligt. Livet liksom. Ibland högt, ibland lågt, ibland träning och ibland partaj. Ibland familj, ibland relationer. Ibland glatt, ibland argt. Ibland trams, ibland flams. Ibland ångest, djupa tankar, mörker, o-charmiga egenskaper och pinsamheter (saxat från Madde). 

Vi snackade här om dagen om ämnen och tror och att den kan bli rätt så underhållande. Men vad tycker Ni? Skulle Ni lyssna och vad vill Ni att vi ska prata om? vad ska den heta? Madde har lite namnförslag i sin blogg 🙂 ”Handen på Fittan” hade ju varit rätt så bra men hur ser samarbetspartners på det? 🙂

Ni är sjukt sega på att kommentera men så mycket tid som jag lägger på bloggen så kanske Ni kan ägna en minut åt att lämna en kommentar för en gång skull? Klicka på rubriken och sen är det bara att köra loss så att tangenterna flyger.

Puss på valfritt ställe

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hell yes! Äntligen (med stort Ä!!) en podd jag kommer lyssna på och följa slaviskt!

  Tycker ni ska heta Awesomesauce! För det är precis det det kommer vara!

  TACK!!

 2. Åsa

  Ja! Starta pod! Jag kommer lyssna. Prata liv, snusk, relationer, restauranger, mode och lite träning.
  Namnet spelar ingen roll, bara du berättar här så den går att hitta.

 3. Cissi Franzen

  #nofilter eller #nofuckingfilter ?? detta ser jag fram emot. känner redan att jag kommer skratta högt och älska den och att skämskudden måste fram. hahah love you!! nu ska det shoppas loss på Byshape me up. Puss

 4. Frida

  Kul! Kommer bli ball;)
  Träning, skönhetstips, vardagen, kost, mode, inredning. Lite det du redan visar i bloggen fast mer ingående då 🙂

 5. Marie

  Älskar poddar, kör igång så fort som möjligt ?
  Ocensurerat kan den heta, känner att det är ni två ?

  Lycka till tjejer!

stats