Stellas födelsedag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas födelsedag


Idag blev denna lilla plutt ett år. Vi hade inget kalas. Varken för vänner eller familj. Vi orkade bara inte och Stella fattar ju ändå inget. Vi la tiden på oss tre istället vilket alla uppskattade. På morgonen fick pappan en fin present eftersom det är fars dag. Stella föddes ju på lördagen förra året, men det var ju inte direkt så att jag skuttade upp ur sjukhussängen och ner på stan för att köpa en present. Så detta blev hans första riktiga fars dag.

Blombud från mormor och morfar

Sen var det Stellas tur att få öppna ett paket. Efter det drog alla till gymmet men jag hade en sån träningsvärk i hela kroppen så jag och Stella gick en långpromenad istället och passade på att göra lite ärenden i Tornby.
Sen gick vi tillbaka till gymmet för att käka lunch och för att hämta pappan.

Vi drog till en lekpark i våra sportiga kläder och mötte upp kompisar. Jockes snygga joggers kommer från WCKD.  Varenda kille borde ha ett par. Jag beställde till och med ett par men de passade inte. BUHUUUUU!

Sen drog vi till farmor och låtsasfarfar och firade hans fars dag och Stella fick ett ljus i tårtan och fina presenter.

Väl hemma igen fick hon ett till paket. En sån där kanin som hoppar och låter som hon tydligen är rädd för. Det plingade på dörren och grannen och hennes dotter kom med paket. De hade köpa en likadan klänning som Märta har på sig. Så gulliga.

Sen blev det tårta och ett lotusljus>> Men ljuset öppnade sig inte så jag fick tvinga upp det och då började det spela. Det slutade aldrig så det slutade med att jag tappade det och slet isär hela ljuset och förstörde grejen som spelade. Stella fick faktiskt äta lite tårta. En engångsgrej 🙂 Hade tänkt att göra en raw food tårta till henne men jag hann aldrig.
Ja det var vår dag det. Vi har haft det toppen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Så söta Märta och Stella är på bilderna.
    Man kan tro att det är stora och lillasyster i likadana klänningar😍

Annons
stats