Stellas första ansiktsbehandling | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas första ansiktsbehandling

Ok, lugna Er nu. Läs hela inlägget innan Ni drar slutsatser 😉Innan vi går vidare kan vi väl fortsätta lite på gårdagens inlägg. Jag låg till bra i tidsschemat igår, MEN. För ett par dagar sen råkade jag åka i ett litet hål i vägen. Fälgen klarade sig (trodde jag) men har känns lite obalans och även ett missljud efter. Kollade däcket igår och ser att det är lite luft. Fyller på och drar mot Norrköping. Stannar efter vägen och fyller på igen, men på hemvägen så går det inte att fylla på längre. Ringer lite akut till stans bästa däckfirma – Däckteam i Linköping. De lovade att vänta på mig. Väl där så tar de av fälgen och på insidan av fälgen är det en skada på fälgen så luften pyste ut på grund av det. Börjar typ gråta då fälgarna är svindyra. MEN, de är de enda i Östergötland som gör fälgriktning. Alltså gör fälgen rund igen. Trots den sena timmen stannade de kvar och fixade fälgen under tiden som jag och Stella gick till ICA och handlade.
Så tacksam att de väntade på mig plus jobbad över.
I dag har vi varit hemma och grejat och jag har hunnit med att laga kikärtsbiffar som Ni ska få recept på i nästa inlägg. Efter lunchen drog vi till Hudvårdsrummet. Min hy är verkligen en bergochdalbana sen jag slutade amma så det fick bli en kemisk Peel som gav megalyster och jobbade bort lite småfinnar. TUSEN TACK BÄSTA HANNA!!!! Stella fick leka på golvet, vilket var roligt i ungefär 4 minuter. Efter det fick hon sitta på mig. Ni kommer få se tröjan med de flätade armarna på inom kort men för er som är nyfikna kommer den från Atuko
Stella hade en torrfläck som var lite röd så Hanna smörjde med en vårdande kräm. Stellas första “ansiktsbehandling” hahaVäl hemma hoppade jag i myskläder och Stella hade ju fortfarande på sig sin pyjamas sen i morse. Slängde på en kofta när vi drog in till Hudvårdsrummet. Hann liksom inte byta kläder på henne. Nu får hon ju ha den tills i morgon bitti 🙂 Klockan var dags för mellis så vi delade på avokadomackor med chiliflakes på. Mums tyckte båda.
Nä nu ska jag ta mig själv och min migrän och fixa middag till Stella. Suck!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Så gulligt … lyxigt värre för stella att få en behandling 😉
  Snart softar hon med skivad gurka på ögonlocken.. Vilken lirare alltså. hehe
  Köpte hon med sig några produkter för sin veckopeng då? :p
  Tur i oturen där med fälgarna 🙂
  Att det slog det sig så hårt på de stora jäklarna.. rätt galet.

Annons
stats