Stellas nya kök med mera från Kids Concept | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas nya kök med mera från Kids Concept

Yo! It´s me again. Jag älskar att leka i kök och efter lite tjat fick jag ett eget för ett tag sen. Men tro inte att jag fick välja fritt inte.  Mamma skulle minsann  ha ett litet smidigt kök men ändå med lite hyllor samt att det skulle smälta in i vår inredning på ett bra sätt. Kanske inte så konstig att märket på köket är Kids Concept med tanke på våra (hennes) önskemål. Jag har ju massvis med sjyssta grejor från Kids Concept så dom är en favorit sedan innan.
Jag kan leka hur länge som helst i mitt fina kök. Ni ser ju själva hur nöjd jag är. En bra investering tycker mamma. Väldigt fint i mitt rum också kan jag tillägga men jag hänger mest på övervåningen så där står det just nu.
Det följde med en stekpanna, kastrull, stekspadar och slev samt salt & peppar. Superfina i trä. LOVE!!!!! Eller jag bryr mig inte så mycket mer mammas ord jag använder.
Innan man börjar laga mat är det viktigt att tvätta händerna förstår Ni. Men det visste Ni ju redan.
Gäller att ratta in rätt temperatur på ugnen innan man stoppar in diverse saker som gossedjur, mammas telefon, plastmat osv. Man tar liksom det som är nära till hands.
Sen smackar man in grejorna och…
…väntar tills det är klart.
Mamma brukar beställa stekta ägg och det fixar jag utan problem duktig som jag är.
Nu till nästa nyhet här i Casa Stella. Den här fräsiga bilbanan. Man släpper alltså bilarna och sen rullar de ner och tittar ut längst ner. Helfestligt. Som Ni ser är även denna lite mer neutral i sina färger. Skitsamma, bara jag får nya leksaker får de ha vilken färg de vill. Tror det heter att kompromissa.
Så här ser de små bilarna ut. Söta ju!!
Sist men inte minst låt mig presentera vrålåket till min docka och kaniner. Älskar min nya dockvagn, och det gör jag ju för att jag älskar dockvagnar i allmänhet.
Sov nu lilla docka. Hur länge ska man behöva gå runt innan hon somnar?

Assåå jag blir så trött när dockan inte vill sova utan tjatar om mer välling, gnäller eller bara vill leka. Jag börjar förstå min mammas frustrationer nu faktiskt. Hela den här upplevelsen har gjort mig mer ödmjuk och ska försöka vara min mamma lite mer till lags.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sani

  Haha Stella du har mkt bättre humor än morsan, dunka ner hennes klockor i ugnen nästa gång! / Theos coola, snygga morsa

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   🙂
   Klänningen är från River Island. Deras webbshop. Skinnpajen är från H&M men från “stora” avdelningen

Annons
stats