Stellas nya vrålåk | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas nya vrålåk

Vad det blev av gårdagens bild ser Ni nedan 🙂

Vi har ju ett gediget bilintresse i vår lilla familj och saknaden av den senaste sportbilen GT-R är stor. Kommer säkert köpa en ny inom en snar framtid om jag känner oss rätt. Att Stella ska ha en fet bil att ratta runt i är en självklarthet för oss 🙂 Valet föll på en svart Elbil Hummer från jollyroom.se. Vi ville ha en som man kan styra med fjärrkontroll. Egentligen ville vi ha en tvåsitsig hummer så hon kan skjutsa runt sina vänner men de fanns inte med fjärr vad jag kunde se i alla fall.

Ok, vår lilla tjej saknar inte hull på kroppen men här ser hon ut att väga 10 kg mer än vad hon gör haha.

Ni ser ju själva hur nöjd hon är över sin nya grymma elbil från Alex Garage som har massvis med olika eldrivna fordon i form av flygplan, mc, fyrhjulingar och bilar så klart. Alla på rea dessutom. AMAZING 🙂När man inte når fram med händerna får fötterna rycka in och styra bilen dit den ska eller så får mamma och pappa bestämma kurs via fjärren tills vidare. Ratten som jag har monterat upp och ner har så klart en tuta så man kan röja folk ur vägen. Vi sa på skoj att vi borde sätta henne i bilen på gatan och sen stå inne i huset och styra. Vore kul att se grannarnas min när Stella kommer själv på gatan 🙂Hur tuff är den inte? Ok, Stella är alldeles för liten men den här kommer vara kul för våra kompisars barn som är större. Dags att hitta en tomt snart så vi kan bygga ett hus med ett lekrum 🙂

Tut tut här kommer Stella 🙂

Det är ju viktigt vad man har på sig när man är ute och cruisar. En svart klänning me tyll och texten “Queen”

Inlägget är i samarbete med Jollyroom.se

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Jojje

    haha! 😉
    Jag hämtade ut min bil idag… efter helgens kriminallitet… det tog bara 1,5 dag att fixa.. skulle ta 2-3 veckor sa de igår när jag lämnade in, var ju så mycket som skulle beställas och ingen tid hade de bla bla….
    Av en slump sprang jag på grannen som fick sin XC60 poppad på samma sätt för just 2-3 veckor sedan. Han hämtade ut sin igår.

    Bra att ha koll och sätta press.. Nä men volvo on call appen visar status på allt.. larm, fönster, varningar för lampor o s v… Såg ju att det blev grönt. Så ringde in och kollade vad som hände. HAHA

    Är helt säker på att de gärna vill ha bilen 2-3 veckor utan att säga att den är färdig, för att hyra ut en bil med extra försäkring. Sådant går jag inte på!

    Får se om den får vara i fred nu. jävla ligor som skördar delar på vissa bilmodeller…. Förra året var det ju många BMW som blev av med airbag och navigation. Även RR och mercedes poppades också då.

 1. Sani

  Haha! Så söt Stella är i sin nya bil! Tkr det skulle varit en rolig syn om hon kom ensam på gatan i bilen😂 ni verkar vara underbara som föräldrar🌸

Annons
stats