Stellas outfit, tips på god middag och hälsosam chokladmousse | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stellas outfit, tips på god middag och hälsosam chokladmousse

Shit vad trött jag är. Stella blev förkyld natten till söndag. Fick gå upp och inhalera. I natt var det också lite stök så jag är mör idag. Alex, syrrans unge är här i fem veckor då han har praktik på Jockes företag. Skjutsade in honom till “jobbet” i morse, sen till Soloteket, hoppade in i en tvätthall på vägen hem. Gav Stella iPhone:n och hoppades på att hon skulle vara nöjd vilket hon också var. Vilken tur. Bara invändigt kvar nu. Vidare till macken för tankning och till Ica för att hämta paket. Sen åkte vi äntligen hem. Röjde runt lite och sen sov Stella. Jag tänkte också sova men började svara på mail, telefonen ringde osv.

I går efter gymmet och kids club. Sorry för de mörka mobildbilderna.

Kofta och one piece // River Island
Mössa // H&M
Halstub // Zara
Stella vaknade efter 2 timmar och det blev en sen lunch, funderade på att åka och träna men orkade inte så vi gick ut istället. Sen kom mathem.se och Alex kom hem så vi lagade mat, käkade och stökade undan. En sista inhalering för Stella vilket resulterade i att det tog en timme att få henne att sova. Hon blir speedad på skiten. Suck. Nu är klockan 22:00 och min kväll börjar. Men med tanke på att det nog blir lite vaket i natt också så är det bara att gå och lägga sig men måste varva ner lite med en serie först.
Kvällens middag blev denna>>fast med färsk fisk. Perfekt vardagsmat. Stella fick fisk, potatis, persilja, pepparrot lite smör å lite grädde. Hon älskade det. Till dessert gjorde jag chokladmousse på banan, avokado, dadlar, raw kakao och lite vaniljpulver. Stella tyckte den var för stabbig så jag blandade i havremjölk och då slank det ner. Vi toppade vår mousse med hackade jordnötter.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats