glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Stellas rum

Ni som inte har barn maste spy över min blogg just nu. Men Ni kan vara lugna, Ni behöver inte spy så mycket mer. Ska blanda upp med annat snart igen 🙂

Nu ska Ni få se lite fler bilder från Stellas rum…
Jag är inte helt nöjd över vart “garlanden” Frankie and the unicorns sitter i rummet men det kommer 🙂 Hur som helst så är den så fin.

Miss Penny från Mrs Mighetto är äntligen uppe på väggen. Jag bara älskar den, hur fin är den inte? Jag valde en ram i guld vilket blev toppen. Till höger skymtar Ni Miss Alice som är en wallfriend.

Nu får Ni äntligen se bild på byrån från Stokke i hazy Grey. Samma färg som spjälsängen. Färgen gör sig så bra i Stellas rum och vi är supernöjda med byrån. Den känns lyxig, den är snygg och mjuka självstängade lådor. Man kan fästa ett skötbord från samma märke ovanpå om man önskar.

Övrigt:

 • Ballongerna i keramik kommer från märket By On.
 • Sänghimmel kommer från ellos.
 • Kuddar i myspölen: Rund sovande kudde från Bloomingville, Sovane kanin från H&M, och avlång kudde IKEA.
 • Myspöl i mörkgrå linne Ng Baby
 • Klädförvaring och pappväskor från Kids concept
 • Vimpel med Stjärnor runt sänghimmel kommer från Numero 74 men just denna färg verkar slut överallt. Men finns i guld och silver.
 • Box på byrå kommer från House Doctor
 • Lampa i form av en kaktus
 • Glasask med guldram kommer från H&M

Mer info om tavlorna till höger kommer.

Jag har bredspacklat väggarna ojämt för att sen dra över 2 lager kalkfärg “Winter primo” från Kalklitir

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Victoria

  Din blogg är bland mina favs for sure! Perfekt blandning mellan vardag. träning, bebis osv. Så kul att följa dig ju! 🙂 Så strunt i dem som spyr haha.
  Stor kram! <3

 2. Maria

  Charlotte, du har ju stenkoll på det mesta inom hudvård! Jag har haft fin hy i hela mitt liv, men har vid 33 års ålder fått katastofhy runt käkpartiet. Var på behandling hos en ssk/hudterapeut i veckan och hon var lite förundrad över hur mkt talg som låg och gömde sig i mina porer. Det var ingen skön upplevelse men shit vilket resultat det blev, även om jag ännu ser lite rödfläckig ut. Hursomhelst, jag köpte ett par produkter från Zo Skin Health by Zein Obagi, som hon också använde under behandlingen. Har du ngn erfarenhet av detta märke? Jag köpte inte rengöringen utan exfoliering och mask. Har du annars någon rengöring du upplever bra för att minska talgproduktion? Sist, jag har hört många prisa märket The Ordinary och är så nyfiken på vad du säger om det?! Förstår om du inte hinner svara men här har du iaf mina frågor!

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej Maria,
   Är du stressad? Eftersom du fått dålig hy vid käkpartiet?
   Jag har inte testat The Ordinary. Det verkar mest krångligt och inte ett komplett hudvårdsmärke. Olika serum och vad ska man kombinera för kräm med de olika serumena? Billigt och deras grejor är säkert bra men jag tror du klarar dig utan 🙂
   Gällande Zo Skin Health by Zein Obagi så har jag aldrig testat. Men det är ett medicinskt märke så jag tror absolut de är toppen. Men rekommenderade hon ingen kräm? Vad avvänder du för kräm till dag och natt? Jag såg att de hade Talgreglerande pads, kanske vore något för käkpartiet?
   Den här tvätten kan vara något: http://hudvardsrummet.se/dermaceutic/product/119-foamer-5
   Jag går ju titt som tätt på behandlingar och då är det alltid syror. Hudvård med syror kan vara toppen men man ska aldrig använda det året om utan i perioder så huden får vila.
   Det är så svårt för mig att säga vad du ska göra men du kanske ska gå på någon behandling och använda dina hemprodukter plus skaffa en riktigt bra kräm för ansiktet. Jag tycker denna är toppen http://hudvardsrummet.se/dermaceutic/product/113-k-ceutic
   Även denna: http://hudvardsrummet.se/teoxane/product/16-advanced-filler-dry-skin
   gärna denna under: http://hudvardsrummet.se/teoxane/product/17-teoxane-rha-serum
   en mask som jag tycker är toppen är faktiskt denna: https://www.truselforganics.com/collections/all-products/products/detoxifying-mask
   Funkar skitbra på mig och ger en sån fin lyster. Finns som kit: https://www.truselforganics.com/collections/all-products/products/detoxifying-mask-kit
   Kan inte uttala mig om krämerna men de har ett helt kit mot acne: https://www.truselforganics.com/collections/all-products/products/ultimate-clear-skin-kit

   1. Maria

    Tusen tack snälla du för ditt utförliga svar! Jo, det fanns tvätt men jag blev halvt ruinerad på de andra prylarna plus behandling så det fick vänta lite 😊 Av samtliga produkter tyckte hon jag skulle prioritera dessa. Rengöringen var saftigt dyr och då kom jag att tänka på Dermaceutic som du ju rekommenderar här! Har iaf fått helt fantastiska resultat! Helt sjukt hur mkt hyn kan ändras på en vecka! Så jag lär prioritera mer pengar detta… Sparat alla dina länkar, tack fina du!

 3. Sani

  Alltså… Hur fint är det inte!! Förstår inte att folk inte skriver det😅
  Kul att få inspo ska inreda theos rum i vår😍 Men blir mer mitt grått o kanske inte rosa
  Och byrå från Ikea inte stokke😁

stats