Stokke steps & dagens outfit | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Stokke steps & dagens outfit

Tänkte att jag skulle tips om Stokkes “system”. Sittern har jag skrivit om tidigare>> och Stella fullkomligt älskar den.  Även de som inte har barn känner nog till tripp trapp stolen. Stokke har en lite mer slimmad variant av den “Stokke Steps”. Jag hade bestämt mig för en tripp trapp stol först men när jag fick syn på denna ändrade jag mig samma sekund.

Dels så är den snyggare tycker jag och den är lite mer slimmad och smidig. Ett stort plus är att babysittern går att sätta fast på stolen. Stella kan lätt sitta med oss vid bordet. Tripp trappen har också en variant på detta men jag tycker sittern är så bra och kan dessutom växa i den ett tag.Själva basen är vit men man kan välja färg på benen. Det blev en lite ljusare grå för oss då det passar in bäst i vår inredning. Jag ska skaffa “babyset” med bricka och kudde vilket är en liten sits som också går att fästa på stolen.

Fotstödet flyttar men enkelt så att det passar barnets ålder. Jag älskar såna här produkter som erbjuder smarta lösningar och som växer med barnet.

Precis som på vagnen så blir “hålet” grönt när grejorna sitter som dom ska. Se gärna en film>> på hur enkelt man fäster sittern på stolen.

Trepunktsbältet är kanon, speciellt när hon sitter mer upprätt vid bordet. Nu till outfiten. Rosa är ju ingen favorit men vi kunde inte motstå detta lite sportigare setet från Livly som vi fyndade på rean. Det är ju rätt så gött med fötter på brallorna. Problemet är väl om de skulle sticka iväg i längden så de växer ur plagget av den anledningen.

Visst är det fint? Gillugt med ändå lite tufft.Details 😉 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats