glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Stress

Så här såg jag ut igår.
Mysbyxor // Made in the shade
Kavaj // Gina
Topp // Stray boys
Skor // Nelly shoe

Känner mig lite stressad. Spotlife ska vara förberett för två veckor framöver, isilife.se måste också fyllas på med material innan Dubai. På fredag ska jag lämna in kollektionen till Nelly så agenterna kan sourca tygprover när jag är i Dubai. När jag kommer hem ska jakten på de perfekta tygerna till respektive style hittas. Jag kommer alltså gå genom alla tygprover som kommit. I bland hittar man inte det rätta materialet och då stryker vi plagget.

Nu ska jag rusa till ena soloteket och städa av mm, träna i turbofart, hem och packa och sitta i bilen senast 16:40 till STHLM. Gaaaaah. Vi hörs ikväll eller i morgon:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Hej!
  Vet du om det finns någon motsvarighet till medaskin i Stockholm? Och inte Elippsekliniken för det fungerar inte längre.
  Tack i förväg!!

  1. glitzybloggen
   Charlotte Josefsson

   Hmm, jag vet faktiskt inte. Kan du inte googla på en salong med hudmärket Image? Annars vet jag att man kan maila Anita på Medaskin så kan hon skicka dig produkter. Image har en bra hemmamask också. Ta bra bilder och maila Anita och be om hjälp:) Hon kanske vet någon bra salong i STHLM.

stats