glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Survival kit


Ja de här rackarna underlättar vår vardag när det är tänder på G eller förkylning.
Det här är ju lite tips till andra föräldrar eller blivande. Ni andra kan surfa vidare 🙂
Jag har alltid gett Stella suppositorium i rumpan men dels så kan dosen bli för lite enligt doktorerna och sen tycker hon inte det e skitkul. Men jag valde det för att hon alltid spottade ut det flytande. Jag fick då tips om den på bilden. Hon älskar den, hon suger i sig utan problem 🙂 Sen vad skiten innehåller är väl en annan femma men så ofta får hon inte Nurofen utan vid hög feber och när tänderna ställer till det på natten. På dagtid smörjer jag tandköttet med Multi-Mam BabyDent. Helt naturligt och bedövande. Fungerar väldigt bra faktiskt. Från att gå från ett monster till att vara en glad tjej.
När hon e täppt i näsan blir det misten på dagarna, den sprayar så bra. Så mycket bättre än de vanliga saltvattendropparna. På natten blir det Otrivin.

Nässugen “HappyNose” köpte jag innan Stella föddes. Dock så tyckte jag inte den fungerade så bra när hon var mini. Ibland krävdes den manuella sugen för att få upp riktigt segt snor i de trånga luftvägarna. I dag använder vi bara HappyNose. Så jäkla smidig. Tips 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats