Tack för den här veckan | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Tack för den här veckan

IMG_9096

Älskar luvtröjan

Måndag: Ingen träning
Tisdag: 20 min på rotexen
Onsdag: Spinning 30 min
Torsdag: Ingen träning
Fredag: Spinning 45 min och lite rygg och axlar
Lördag: Ben
Söndag: Överkropp förutom axlar

Inte ofta jag summerar träningen men kändes bra att göra det idag 🙂

I dag körde vi ett pass på World Class Johannelund då vi hade lite kort om tid.
Blev 8 set biceps, 6 set rygg, lite baksida axlar, mage,  3 set triceps, lite rehabträning för skuldrorna – astråkigt, sen lekte jag lite i cabeln och testade lite discoövningar men fastnade inte för någon. Sen gick jag in i väggen och strecthade under tiden som Jocke tränade klart. Okej då, en och en annan selfi blev det väl också. Film från träningen finns på instagram, och gårdagens rumpa, nya solbrillor och lite annat smaskigt 😉 Ni hittar mig på @glitzan

Förutom träning så har helgen bjudut på god mat och bebismys och ännu mer god mat med vänner på restautang.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats