Charlotte "glitzy" Josefsson

Tar verkligen bort ojämnheter

Tjena. (Detta skulle ha publicerats den 27 juni men något blev visst fel)
Stella sover middag och jag ligger bredvid. Eftersom vi har suterränghus så är det svalare här nere. Kanske ska ta en tupplur själv, är rätt så sliten av värmen. Var i Varamon hela dagen igår och badade med kompisar. Stella älskade det.

Men nu till NBE-massage. Om Ni har missat så sammanfattar jag kort vad nbe massage är:
Massage med nbe är så mycket bättre än vanlig massage. Som Ni vet får man ju vanlig massage också men hon värmer upp med maskinen först. Musklerna blir mjuka och hon kan liksom gå på probleområdena direkt plus att kroppen fortsätter jobba efter en behandling med nbe plus att det drar igång hela kroppen. Jag har skrivit så mycket om det innan så sök på nbe i högermenyn i bloggen om Ni vill läsa mer eller på Annas hemsida
Anna från kroppscoachen var hemma hos oss förra veckan igen och eftersom Jocke hade semester så fick han njuta av massage i garderoben.
Jag körde massage samt en snabb genomgång av benen med nbe för att slagga ur dom. Några dagar senare träffade jag en kompis som sa att mina ben var jämnare. Jag har absolut lite celluliter men mycket är vatten och slagg som ställer till det. NBE är bra för så mycket 🙂
Läs gärna mer om ”slimning” från förra inlägget här
Tror dock jag ska boka in en tid hos Anna på salongen till veckan för att få lite miljöombyte.
Anledningen till att jag skriver så mycket om Anna och NBE är för att det är så bra och vill ju att Ni ska testa 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats